Skip to content
Economie

Florin Cîţu: 16.1 miliarde lei, cheltuiţi pe investiţii în primele 6 luni din 2020

Inquam Photos/Octav Ganea

Guvernul PNL susține că a cheltuit cea mai mare sumă pentru investiții, din ultimii zece ani. S-a întâmplat în primul semestru al acestui an. Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, afirmă că s-au făcut investiţii masive inclusiv în luna iunie, de la începuul anului fiind investită suma de 16,1 miliarde de lei, cea mai mare din ultimii 10 ani.

Investiţiile reprezintă singura soluţia pentru a genera creştere economică cu preţuri stabile pe termen lung şi locuri de muncă în sectorul privat”, afirmă ministrul Finanţelor, conform News.ro. „Am continuat să investim MASIV şi în luna iunie şi se vede. 16.1 miliarde lei cheltuiţi pe investiţii în primele 6 luni din 2020! Cea mai mare sumă cheltuită pe investiţii în ultimii 10 ani”, a anunţat, vineri, într-o postare pe Facebook, Florin Cîţu.

Potrivit acestuia, ”socialistii lui Dragnea au cheltuit în aceeasi perioada DOAR 6 miliarde în 2017 şi 9 miliarde în 2018”. ”Am schimbat paradigma din prima zi de guvernare. Ne-am concentrat pe investiţii şi doar aşa am reuşit să eliminăm TOATE scenariile apocaliptice promovate de socialişti pentru a induce panica în rândul populaţiei. Toate aceste trompete TREBUIE să iasă public şi să le ceara scuze românilor. Investiţiile reprezintă singura soluţia pentru a genera creştere economică cu preţuri stabile pe termen lung şi locuri de muncă în sectorul privat”, a mai afirmat ministrul Finanţelor.

Am spus din primul moment. Investim, iar economia privata o să răspundă pozitiv. Aşa a fost”, a mai afirmat Cîţu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *