Skip to content
Politică

Florin Cîţu a organizat sondaje care evaluează percepţia asupra miniştrilor liberali din Guvernul Ciucă

gov.ro

Primele rezultate ale unor sondaje care evaluează percepţia asupra miniştrilor sunt discutate în PNL, afirmă surse liberale. Conform surselor citate, liderul PNL, Florin Cîţu, a organizat sondaje care evaluează percepţia asupra miniştrilor, iar unele dintre rezultate au sosit.

Recent, în partid s-a discutat despre faptul că Florin Cîţu se gândeşte la o remaniere, în contextul în care PNL a crescut în sondaje. Ca urmare, liderul PNL consideră că este momentul să fie promovaţi oameni noi.

În 7 februarie, preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirma că ar vrea să îi vadă pe membrii Cabinetului Ciucă venind cu mai multe soluţii.

„Am spus pentru toţi miniştrii că aş vrea mai multe soluţii şi mai puţin pe la televizor. Eu aş vrea să vină la televizor atunci când au ceva de spus. (…) Eu am un stil al meu de a evalua, mă uit la fiecare ministru în parte, fac o evaluare şi apoi anunţ. Nu spun înainte nimic, aţi văzut, anul trecut am făcut trei remanieri, de fiecare dată după ce am făcut o remaniere a fost mai bine la ministerul respectiv. De aceea mă uit foarte atent la performanţa fiecărui ministru, mă uit la programul de guvernare şi după aceea îmi voi spune părerea. Aş vrea acum să-i văd mai mult la televizor pe toţi miniştrii din Guvern să vină să spună ce au făcut, nu ce ar dori să facă, dar nu-i lasă nu ştiu cine, sau ar face dacă s-ar alinia toate stelele şi aşa mai departe. Nu! Ce au făcut, cum îi ajută pe români să mergem mai departe. Aşa aş prefera eu să comunice miniştrii”, spunea atunci fostul premier, potrivit News.ro.

Actualul premier, Nicolae Ciucă, afirma, în decembrie, că nu se aşteaptă să aibă miniştri în Guvern care să nu performeze şi că standardele de performanţă sunt cuprinse în Programul de guvernare. Când se va face evaluarea, aceasta va fi transparentă şi deschisă, susţinea el.

1 comentariu la “Florin Cîţu a organizat sondaje care evaluează percepţia asupra miniştrilor liberali din Guvernul Ciucă

  1. & După cum probabil că s-a putut observa și după 1989 în economia românească probabil că ar putea exista și „un raport de cauzalitate”, de un anumit nivel, între distrugeri și inflație, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *