Skip to content
Economie Politică

Florin Cîțu a prezentat dovada că bugetul pe 2018 a fost falsificat. Sursa este chiar Comisia Europeană

Wall-Street.ro

Senatorul liberal Florin Cîțu a publicat pe contul personal de Facebook o statistică a Comisiei Europene în care nu doar că estimările pentru 2019, legate de economia României, sunt mult mai proaste decât cele prezentate de guvernul de la București, dar din datele CE reiese un lucru mult mai grav. Astfel, Comisia Europeană confirmă falsificarea datelor execuției bugetare în 2018, de către guvernul PSD, scrie Cîțu: ”CE arată pentru 2018 un deficit de 3.3%!!!! Cifre OFICIALE!”.

Publicăm mai jos postarea integrală a senatorului liberal:

Teodorovici trebuie sa raspunda! CE confirma falsificarea datelor executiei bugetare in 2018.

Comisia Europeana a publicat ASTAZI estimarile pentru 2019. Sunt mult mai proaste decat cele ale guvernului. Dar nu despre asta vreau sa vorbim acum.

Bomba este alta.

CE confirma ce se stie de ceva timp- executia bugetara pentru 2018 este falsificata.

CE arata pentru 2018 un deficit de 3.3%!!!! Cifre OFICIALE!

Am cerut comisie de ancheta la Senat pentru executia bugetara in 2018 si a fost respinsa in Biroul Permanent.

Voi continua cu acest demers la Senat. Nu ma opresc pana nu aratam situatia reala a finatelor publice, cat au furat prin umflarea dobanzilor si pana cei care sunt responsabili nu vor raspunde personal.

Il cer lui Eugen Teodorovici sa iasa public si sa explice diferentele fata de cifrele oficiale ale CE. Trebuia sa faca acest lucru la momentul in care se discuta legea bugetului de stat, asa cum ii cere legea. Sa vina acum pentru ca ii garantez ca vom afla adevarul.

Sursa: FB Florin Cîțu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *