Skip to content
Economie Politică

Florin Cîţu a răbufnit: Guvernul e protejat de Curtea de Conturi; Comuniştilor, veţi plăti!

Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Senatorul PNL Florin Cîţu afirmă că Guvernul Dăncilă este protejat în continuare de Curtea de Conturi.

Cîțu acuză guvernul de faptul că i-a mințit pe români, iar acum „încearcă să scape fără să plătească”, promiţând în programul de guvernare investiţii de 6,7% din PIB.

Comuniștilor veți plăti pentru TOT!

Unde este diferența de bani între ce ați promis că investiți de la buget, ați bugetat și execuție? Văd că cei de la Curtea de Conturi încă va protejează. Îi va costă.

I-ați mințit pe români și acum incearcati să scăpați fără să plătiți. Nu se poate. Veți plăti.

Acesti ipocriți promiteau în programul lor de guvernare invesții de 6.7% din PIB pentru 2019. Va dați seama cât de ticăloși sunt?

Comuniștilor, nu va este rușine? Ar trebui să veniți în fiecare zi și să va cereți scuze românilor pentru că i-ați mințit.

Știu că cer prea mult de la niște bugetofagi și susțînători ai statului maximal.

Românii mai au nevoie de o clarificare.

Unde se regăsesc în programul de guvenare nenorocirile și ticalosiile din OUG 114?

La fiecare ticalosie pe care ați aprobat-o am venit și v-am explicat de ce este o prostie și nu trebuie aprobată. Nu m-ați ascultat.

V-am zis de FSDI că este neconstituțional și am avut dreptate, v-am zis că de oug 114 că doar un prost putea să o facă și am avut dreptate, v-am zis de TVA defalcat și am avut dreptate, v-am zis de inflație și am avut drepate, v-am zis de dobânzi și am avut dreptate, v-am zis că veți fură banii de la investiții și am avut dreptate, v-am zis că aveți gauari la buget și am avut dreptate, etc.

Vreți să vedeți cum o guvernare liberală crește bunăstarea pentru TOȚI românii (nu doar pentru votanții și membri PSD), nu crește povara fiscală asupra sectorului privat și nu nenorocește generațiile viitoare?

Plecați de la guveranare și va arătăm.

#RomaniiTrebuieSaStie #NuLuamPrizonieri #SocialistsSuck #RomaniaFaraPSDsiALDE #MakeRomaniaAwesome”, a scris Florin Cîțu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *