Skip to content
Politică

Florin Cîţu: Am discutat cu ministrul Sănătăţii. Decizia de a trimite Corpul de Control la secţia de mari arşi din Timişoara este la domnia sa

Inquam Photos/Octav Ganea

Florin Cîţu a declarat că a discutat cu Vlad Voiculescu despre problema mai multor decese la secţia de mari arşi la spitalul din Timişoara, din cauza infecţiilor nosocomiale, iar decizia de trimite acolo Corpul de Control este a ministrului Sănătăţii şi este o hotărâre pe care o va lua la un moment dat, potrivit news.ro.

„Avem un proiect, proiectul este Spitale noi. Este singura soluţie de a scăpa de aceste infecţii. De aceea prin PNRR sunt 2,5 miliarde euro pentru construirea de spitale noi. Va fi şi un efort bugetar pentru construirea de spitale. Avem şi cele trei spitale regionale. Este singura soluţie de a scăpa de aceste infecţii nosocomiale. Despre Timişoara, am discutat cu ministrul Sănătăţii. A spus că va trimite corpul de control la un moment dat, dar decizia este la domnia sa”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat despre cele opt decese la spitalul din Timişoara din cauza nosocomialelor şi dacă există un proiect prin care problema acestor infecţii din spitale poate fi rezolvată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *