Skip to content
Alegeri

Florin Cîțu: Am votat pentru o economie puternică, o economie care să nu mai fie ocolită de investitorii străini

INQUAM Photos / Octav Ganea
" "

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a votat duminică, la ora 12.00, la Școala Gimnazială nr. 24 din Capitală. Oficialul guvernamental a spus că a votat pentru ”o economie puternică”.

„Am votat astăzi pentru o economie puternică, o economie care să nu mai fie ocolită de investitorii străini, o economie în care proprietatea privată este sfântă și antreprenorul este un erou, o economie cu taxe mici și puține. Dragi români, este important să mergeți toți la vot astăzi, următoarele alegeri sunt peste patru ani”, a declarat Florin Cîțu.

" "
" "

Întrebat dacă anul viitor sunt necesare noi împrumuturi pentru România, ministrul Finanțelor a răspuns: ”143 de miliarde dintre care 50 de miliarde – datorii din trecut pe care trebuia să le plătim, 30 de miliarde – facturi pe care trebuia să le plătim. Anul acesta este primul an din istoria economică modernă a României în care Guvernul s-a împrumutat doar pentru investiții, este o regulă fiscală de aur pe care am respectat-o. În ceea ce privește împrumuturile, am început deja să refinanțăm necesarul de anul viitor, ceea ce înseamnă că anul viitor guvernul va avea mai puțin de împrumutat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *