Skip to content
Economie Politică

Florin Cîţu: ANAF a stabilit 3,9 milioane de decizii de impunere în mod abuziv

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a emis 3.900.000 de decizii de impunere după ce a recalculat, în mod abuziv, contribuţiile pentru perioada 2014-2017, a precizat senatorul PNL, Florin Cîțu, într-o postare pe Facebook.

ANAF în mod ABUZIV a recalculat contribuţiile pentru perioada 2014- 2017. Am discutat cu zeci de romani în aceste zile şi toţi sunt disperaţi. Primesc decizii de impunere de la ANAF pentru perioada 2014-2017„, a scris senatorul în postare.

ANAF a emis deja 3 900 000 de decizi de impunere şi mai urmează încă un milion„, a adăugat el.

Tot potrivit lui Florin Cîțu, recalcularea efectuată de ANAF ar fi fost comandată de Liviu Dragnea şi ar fi fost îndreptată împotriva angajaţilor de la sectorul privat pe motiv că au demonstrat împotriva coaliţiei PSD-ALDE.

Anul trecut Dragnea a dat ordin şi ANAF a executat. Românii din sectorul privat trebuiau suprataxaţi pentru că au avut curajul să demonstreze împotriva dictatorului„, a spus senatorul PNL.

Nu în ultimul rând, el a făcut referire şi la un proiect de lege menit să ducă la anularea contribuţiilor adiţionale care ar trebui plătite.

Am depus acest proiect de lege în procedura de urgenţă. Anulăm contribuţiile recalculate ABUZIV de ANAF pentru perioada 2014-2017. Iar românii care au plătit aceste contribuţii abuzive , primesc banii înapoi„, a completat senatorul, citat de b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *