Skip to content
Politică

Florin Cîțu: Dacă nici circul de ieri din Parlament nu îi determină pe membrii USR PLUS să se dezică de liderii partidului, nu știu ce ar mai putea să o facă

Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-ministrul Florin Cîțu a sugerat că membrii USR PLUS ar trebui să se dezică de Dan Barna și Dacian Cioloș, copreședinții formațiunii, și spune că nu există nicio scuză dacă autoritățile statului nu îi amendează pe parlamentarii AUR care nu au purtat mască la ședința de plen de joi. „Cine crede că e deasupra legii doar pentru că este parlamentar, se înșală!”, a subliniat premierul.

Florin Cîțu: „Nu ne putem permite această criză politică”

„Regulile sunt aceleași pentru toți! Cine crede că e deasupra legii doar pentru că este parlamentar, se înșală! Vreau să văd că autoritățile statului își fac treaba și îi amendează pe parlamentarii AUR care nu au purtat mască ieri în Parlament. Nu există nicio scuză!”, a scris premierul, vineri, pe Facebook.

Florin Cîțu a descris scandalul de joi din Parlament drept un adevărat „circ”.

„Circul pe care l-am văzut ieri în Parlament, cu aleși care nu respectă reguli în plină pandemie și cred că doar dacă țipă și bruschează un alt deputat din Parlament își impun punctul de vedere, ar trebui să îi facă pe cei de la USRPLUS să își dea seama, în al 12-lea ceas, ce greșeală fac. Dacă nici lucrurile astea nu îi determină pe membrii USRPLUS să se dezică de liderii partidului, nu știu ce ar mai putea să o facă. Le cer să se gândească bine, pentru că nu ne putem permite această criză politică”, a mai afirmat Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *