Skip to content
Politică

Florin Cîțu, despre festivalurile Neversea și Untold: Nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie

youtube.com

Premierul Florin Cîțu a declarat, joi, că își dorește și speră ca marile festivaluri precum Untold sau Neversea să aibă loc în acest an, dar mai curând ele se vor desfășura în a doua parte a verii.

Întrebat dacă, în opinia sa, festivalurile Neversea și Untold se vor desfășura în acest an, premierul Cîțu a răspuns: „Eu așa sper și așa vreau, dar ele nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie. Putem să vorbim de o fază ulterioară”.

Când vorbim de aceste evenimente mari, ar trebui să ne gândim că ele nu se vor întâmpla de la 1 iunie. Ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după  1 august”, a mai declarat Florin Cîțu, citat de b1.ro.

Florin Cîțu, întrebat dacă Neversea și Untold se vor desfășura anul acesta: Eu așa sper și așa vreau, dar ele nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie

Aflat, joi, la Constanța, șeful Guvernului a vorbit despre pregătirile pentru desfășurarea sezonului estival în depline condiții de siguranță sanitară. „Promisiunea mea e că vom avea soluții aprobate la timp ca să începem de la 1 iunie o prima etapă de relaxare și a doua de la 1 august”, a dat el asigurări.

Prim-ministrul a mai spus că  folosirea măștii de protecție pe plajă nu va mai fi obligatorie, condiția fiind să existe o distanță între șezlonguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *