Skip to content
Politică

Florin Cîțu, despre protestarii de la Congresul PNL: Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție. Asta face Opoziția

Facebook

Premierul Florin Cîțu, candidat la președinția PNL, a declarat că a fost dificilă campania din partid, dar foarte bună, pentru că de acum se vor vedea rezultatele și partidul va putea să se concentreze pe câștigarea alegerilor din 2024.

Despre protestatarii care s-au strâns la Romexpo, acolo unde se ține congresul PNL, Cîțu a spus: „Avem și noi Opoziție. Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția”.

Bineînțeles (sunt încrezător). Toată campania am fost optimist și încrezător și azi vom culege roadele acestei campanii, care a fost una dificilă, e adevărat, dar una foarte bună pentru PNL, pentru că după ziua de azi PNL să fie mai unit și mai puternic și se va pregăti în fiecare zi pentru a câștiga alegerile din 2024”, a declarat Florin Cîțu.

Întrebat despre proteste, Cîțu a răspuns: „Proteste… Avem și noi Opoziție. Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția. Asta face Opoziția, va protesta întotdeauna”. Întrebat dacă insinuează practic faptul că manifestanții sunt plătiți, candidatul PNL a răspuns: „Nu am văzut cine sunt potestatarii. Noi susținem dreptul la opinie și oricine poate să aibă dreptul la opinie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *