Skip to content
Politică

Florin Cîţu: Guvernul a aprobat un memorandum privind finalizarea MCV. Este un calendar ambiţios, încercăm până în iunie

Inquam Photos/Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a anunţat că Executivul a aprobat miercuri un memorandum privind finalizarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare „Acest Guvern şi-a asumat şi această coaliţie de guvernare şi-a asumat rezolvarea MCV-ului în baza recomandărilor. Este un calendar ambiţios, încercăm până în iunie”, a completat prim-ministrul, potrivit news.ro.

„Este un angajament politic al acestei coaliţii şi vom face demersuri prioritare pentru a finaliza Mecanismul de Cooperare şi Verificare şi, bineînţeles, este vorba despre legislaţia din domeniul Justiţiei. Acest memorandum arată clar un calendar din partea Guvernului, împreună cu Parlamentul, cu coaliţia din Parlament, pentru a rezolva această problemă. Este un lucru foarte important, acest Guvern şi-a asumat şi această coaliţie de guvernare şi-a asumat rezolvarea MCV-ului în baza recomandărilor. Este un calendar ambiţios, încercăm până în iunie”, a declarat Florin Cîţu la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *