Skip to content
Economie

Florin Cîţu: În guvernarea PNL, România nu mai este ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei din UE

Inquam Photos / George Calin
" "

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, afirmă că România nu mai este ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei din Uniunea Europeană şi acuză PSD că a crescut premeditat inflaţia.

”Încă o promisiune onorată! În guvernarea PNL, România nu mai este ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei din UE. Am promis şi ne-am ţinut de cuvânt. PSD a ţinut VOIT trei ani de zile România în topul ruşinii în UE. În guvernarea socialistă România a avut CEA MAI MARE rata a inflaţiei din UE, luna de luna. Trei ani la rând. PSD a crescut voit rata inflaţiei de la 0% la peste 5% pe an”, s cris, duminică, pe Facebook, Florin Cîţu.

Acesta afirmă că ”rata inflaţiei mare şi imprevizibila îi afectează pe românii cu venituri mici”

”Trei ani de zile, PSD a avut o politica PREMEDITATĂ de a creşte rata inflaţiei care i-a lovit tocmai pe românii cu venituri mici. Am promis că scoatem România din topul ruşinii şi am reuşit. Astfel creştem puterea de cumpărare a TUTUROR românilor. Nu ne oprim aici”, a mai scris Cîţu.

Acesta a postat şi un grafic care arată rata inflaţiei în aprilie în Uniunea Europeană, România fiind depăşită de Ungaria, Polonia şi Cehia.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *