Skip to content
" "
Politică

Florin Cîțu, ironic la adresa lui Teodorovici: Animalul de companie al Vioricăi şi argat al infractorului Vâlcov, vrea să candideze pentru Cotroceni

Dorinţa ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, de a candida la funcţia de preşedinte „o să fie interesantă” ţinând cont că în urmă cu două zile a avut o întâlnire cu trezorierul băncii controlate de Moscova, a precizat senatorul PNL, Florin Cîţu, într-o postare de pe Facebook, de duminică.

„Vanity, my favorite sin!

Băiatul cu ordonanţa 114 care omoară economia în fiecare zi, animalul de companie al Vioricai şi argat al infractorului Valcov, vrea să candideze pentru Cotroceni”,  scris senatorul.

În plus, Florin Cîţu a făcut şi referire directă la preluarea Băncii Romaneşti (o bancă privată) de către Eximbank (o bancă de stat).

„Specialistul ăla care nu are bani de pensii şi salarii în buget dar care se împrumuta de la o bancă privată ca să cumpere statul o altă bancă privată se vede preşedinte”, a adăugat el.

Redăm integral postarea liberalului:

„Vanity, my favorite sin!

Baiatul cu ordonanta 114 care omoara economia in fiecare zi, animalul de companie al Vioricai si argat al infractorului Valcov, vrea sa candideze pentru Cotroceni.

Specialistul ala care nu are bani de pensii si salarii in buget dar care se imprumuta de la o banca privata ca sa cumpere statul o alta banca privata se vede presedinte.

O sa fie interesant. Mai ales ca acum doua zile am avut o intalnire cu trezorierul bancii controlate de Moscova.

Orlando, iesi tu cu informatiile sau ies eu?”

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *