Skip to content
Politică

Florin Cîțu își pregătește terenul pentru alegerile din 2024: „Încep un turneu în filialele PNL”

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a anunţat, vineri, la Alba Iulia, după o întâlnire cu liberalii din judeţul Alba, că începe un turneu prin filialele din ţară ale partidului în vederea pregătirii alegerilor din 2024.

„Am venit aici ca preşedinte al PNL pentru că prin această vizită încep un turneu în filialele PNL. După congres e bine să vedem cum ne pregătim, pentru că timpul trece şi alegerile din 2024 sunt foarte aproape, chiar dacă nu ne dăm seama acum, şi trebuie să ne pregătim”, a spus liderul liberal.

Florin Cîţu a menţionat că vrea să ajungă anul acesta în toate filialele de partid din ţară.

Având în vedere că suntem încă în pandemie o să fiu limitat de timp, dar voi face şi online întâlniri cu colegii mei, după aceea voi merge în vizită, deci va fi tot anul acesta, nu doar anul acesta, voi merge până în 2024, dar anul acesta vreau să merg iarăşi în toate filialele, trebuie să pregătim 2024 foarte bine. Eu am spus câteva lucruri când am candidat pentru preşedinţia partidului: vreau ca PNL să fie cel mai mare partid politic din România şi vreau să mă ţin de asta şi vreau să rămânem la guvernare cel puţin opt ani de zile şi mă ţin şi de asta”, a conchis liderul PNL.

Precizăm că Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunța în decembrie că derulează în prezent un proiect pentru a implementa, în 2024, când toate rundele de alegeri vor fi organizate în același an, sistemul de vot electronic și vot prin internet. „Autoritatea este într-un proiect de e-guvernare. Deși toate statele (UE) aveau obligația pentru a introduce sistemul de vot electronic și votul pe internet, avem în acest moment un singur stat Estonia care are așa ceva, iar noi avem ca plan pentru 2024, anul în care vor fi toate alegerile în același an, locale, europarlamentare, prezidențiale și parlamentare, astfel încât să implementăm acest sistem de vot”, a spus președintele Autorității Electorale Permanente, Florin Buică – Mitulețu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *