Skip to content
Politică

Florin Cîțu jubilează, după ce PSD l-a amenințat cu plângerea penală: În sfâșit am reușit!

Inquam Photos / Octav Ganea

PSD a anunțat că va fi depusă o plângere penală împotriva liderului senatorilor PNL, Florin Cîțu și a europarlamentarului PNL, Rareș Bogdan, pentru acuzațiile că ar fi furat bani din buget și pentru acuzația că ar fi măsluit cifrele rectificării bugetare. Florin Cîțu susține că este bucuros de această plângere penală pentru că astfel va merge împreună cu procurorii la Ministerul de Finanțe și la Comisia Națională de Strategie și Prognoză.

Raspunsul meu pentru PSD!

Am reusit!

PSD imi face plangere penala!

In sfarsit voi putea merge, in mijlocul campaniei electorale, impreuna cu procurorul de caz la Ministerul Finantelor Publice si la Comisia Nationala de Strategie si Prognoza.

Voi cere sa fie prezenta si o echipa a Comisiei Europene care deja a aratat ca executia bugetara pentru 2018 a fost masluita.

O sa cer ajutorul si lui Rares Bogdan pentru a prezenta aceste informatii in PE si pentru a constitui o comisie de ancheta acolo.

De doi ani de zile incerc sa ajung la MFP sa verific datele lor.

Un lucru este clar, am sa cer ca Viorica Dancila, presedinte PSD, si Eugen Teodorovici, presedinte executiv al PSD, sa participe la toate aceste verificari.

Inca mai cred ca Orlando nu este atat incomptent si cred ca face aceste lucruri intentionat tocmai pentru a o sabota pe Dancila.

Ce veti face Viorica si Orlando daca maine toti senatorii si depuatii PNL declara acelasi lucru pe care l-am declarat si eu?

#NuLuamPrizonieri

P.S. PSD a mai dat ordin ASF sa fiu anchetat acum doi ani de zile. Nu ma sperie.”, scrie Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *