Skip to content
Politică

Florin Cîțu: Klaus Iohannis e o inspirație pentru mine. Întrebat dacă vizează funcţia de preşedinte al țării: Pas cu pas

Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîțu a declarat, joi, că președintele Klaus Iohannis este „o inspirație” pentru el deoarece a schimbat imaginea Președinției și a adus în România un alt mod de a face politică.

Eu vă spun că președintele Iohannis a fost mai mult o inspirație pentru mine. Încurajat, bineînțeles… Pentru că am o relație, și s-a văzut, bună cu dl președinte și e mai mult o inspirație pentru modul în care a ales să facă politică în România

După ani în care am avut acel tip de politician vechi, a venit și a schimbat și imaginea Președinției, și modul în care se face politică în România. Și de asta e o inspirație pentru mine”, a declarat Florin Cîțu, pentru TVR1.

Întrebat despre criticile ce-i sunt aduse lui Iohannis pentru că este prea absent, Cîțu a spus: „Critici vor fi mereu. Și la PSD e plin de critici. Ceea ce e trist e să vezi că retorica celor de la PSD e preluată uneori si de unii colegi de la PNL”.

Întrebat dacă intenţionează să candideze la președinția României, Cîțu a răspuns: „Pas cu pas (titlul primei cărți semnate de Iohannis – n.r.). Haideţi să le luăm pas cu pas. Le luăm pas cu pas. Eu am obiective, vreau să le ating, vreau să fac performanţă unde sunt şi după aceea mă gândesc la următorul pas”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *