Skip to content
Politică

Florin Cîţu le-a pus gând rău liderilor PSD: Am visat la acest moment!

Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, are în ultimele zile din campania electorală pentru alegerile parlamentare un mesaj dur împotriva celor de la PSD. El susține că oamenii trebuie să-i trimită lângă Liviu Dragnea pe Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu și „restul găștii psd-iste”.

A venit momentul! A venit momentul să scăpăm România de PSD.

Așteptăm acest moment din prima noapte în care Grindeanu, astăzi numărul 2 în PSD, a semnat ordonanța 13.

Am vorbit despre acest moment în stradă când am ieșit să-i oprim pe Dragnea, Grindeanu, Tudose din tentativa lor de a naționaliza Pilonul II.

Am visat la acest moment, tot în stradă, când am ieșit să ne opunem nenorocitei ordonanțe 114. Sau când am ieșit să-i oprim să introducă supraaccize și supraimpozite.

Poate cel mai mult am dorit să vina mai repede ziua votului in 10 august 2018. Atunci când Dragnea și Ciolacu dădeau ordine ca frații noștri din diaspora să fie gazați și bătuți in Piata Victoriei. Au fost 3 ani de coșmar pentru Romania în dictatura PSD. Totul a fost posibil pentru că în 2016 mulți dintre români au ales să nu voteze.

Trebuie să mergem toți la VOT. Trebuie să curățăm România de PSD. Trebuie să le arătăm tuturor că România alege să meargă alături de UE și aliatii noștri nord-atlantici.

Trebuie să-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu și restul găștii psd-iste lângă Dragnea. Pe 6 decembrie ne luăm România înapoi!”, a spus Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *