Skip to content
Politică

Florin Cîţu: Ministerul Finanţelor nu vrea să prezinte execuţia bugetară pentru luna August. Şi dacă foloseau un Abac şi tot aveau datele până acum

Inquam Photos / Alexandra Pandrea

La Ministerul Finanţelor Publice nu se doreşte prezentarea execuţiei bugetare pe luna august, pentru că nu s-a reuşit mascarea tuturor ilegalităţilor, comise cu complicitatea ANAF, a Curţii de Conturi, a Comisie de Strategiei şi a Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), a scris senatorul PNL, Florin Cîţu, într-o postare de pe Facebook, de joi.

„Panică mare la MFP! Votul de ieri din Parlament a creat panica în anumite instituţii ale statului”, se arată în introducerea postarii.

„La MFP, ANAF, Curtea de Conturi, Comisia de Strategie, ASF etc. Acele instituţii care în loc să ne protejeze de infractorii din PSD, i-au ajutat să fure şi să falsifice date. Ştiu că sunt vinovaţi, TOŢI”, a adăugat Florin Cîţu.

În continuare, senatorul PNL a indicat că motiv pentru nepublicarea execuţiei bugetare pe luna august drept inabilitatea „mascării tuturor ilegalităţilor”.

„La MFP nu vor să prezinte execuţia bugetară pentru luna August, (şi dacă foloseau un Abac şi tot aveau datele până acum) pentru că încă nu au reuşit mascheze toate ilegalităţile. La fel şi la ANAF mai ales după ce au aflată că ştiu exact unde să merg şi să arăt cum au furat banii companiilor. Până ieri erau siguri că NU trece moţiunea. Credeau că mai au timp să ascundă jaful din banul public.”

În încheiere, Florin Cîţu şi-a reluat promisiunea cu privire la dezvăluirea „situaţiei reale a dezastrului din economiei”.

„În primele două săptămâni de guvernare prezentăm situaţia REALĂ a DEZASTRULUI din economie. Iar atunci să vedem ce scuze mai au instituţiile statului să nu-şi facă treaba şi să meargă după vinovaţi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *