Skip to content
Politică

Florin Cîţu nu a semnat raportul de predare-primire de la Eugen Teodorovici: Sunt câteva anchete în Ministerul de Finanţe

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a declarat, luni seară, că nu a semnat raportul de predare-primire la preluarea funcţiei de la ministrul PSD Eugen Teodorovici, întrucât a avut ”obiecţii”.

Cîţu a afirmat că sunt câteva anchete în Ministerul de Finanţe, iar unele s-au finalizat. ”Raportul a ajuns la organele de control, unele la DNA, altele în altă parte”, a precizat Cîţu

" "
" "

Florin Cîţu a fost întrebat, luni seară, într-o conferinţă de presă, dacă a semnat raportul de predare-primire la preluarea funcţiei de la Eugen Teodorovici şi a afirmat: ”Am observaţii acolo şi sunt câteva anchete în Ministerul de Finanţe. În acest moment unele sunt terminate, iar raportul a ajuns la organele de control, unele la DNA, altele în altă parte. Pentru celelalte aştept raportul final”. 

Cîţu a precizat că va semna raportul de predare-primire când va avea toate datele.

După ce am toate aceste rapoarte, cu rapoartele respective şi cu observaţiile, voi semna şi acel raport de  predare – primire. Dar în acest moment, anchetele care s-au terminat, au ajuns la DNA o parte dintre ele, cele care sunt în lucru vor ajunge acolo unde trebuie”, a mai afirmat Cîţu.

Primul Guvern Orban a fost învestit în funcţie în noiembrie 2019.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *