Skip to content
Societate

Florin Cîţu promite majorarea alocaţiilor şi a pensiilor din 2022

Inquam Photos/Octav Ganea

Florin Cîţu a anunţat sâmbătă că alocaţiile pentru copii şi pensiile vor creşte la începutul anului 2022, însă procentul de majorare a acestora nu a fost încă stabilit.

Acesta a afirmat că îşi doreşte ca majorările de alocaţii şi de pensii să aibă loc la începutul fiecărui an, în funcţie de creşterile economice şi de inflaţia pe care România le înregistrează. „Alocaţiile vor creşte la începutul anului 2022. La fel şi punctul de pensii. Toate vor creşte la începutul anului 2022 şi vor creşte, de acum încolo, la începutul anului. Preferinţa mea este de a avea o formulă clară şi transparentă ca în fiecare an să crească cu un anumit procent, care să ţină cont de creşterea economică, de inflaţie şi aşa mai departe.

Nu vreau să folosim aceste chestii, şi creşterea alocaţiilor, şi creşterea pensiilor şi salariul minim pe economie, în scop politic. Mie mi se pare că aici este un cinism de care PSD s-a folosit foarte mult în ultimii ani şi eu nu sunt de acord cu aşa ceva„, a afirmat premierul.

Florin Cîţu a vizitat, sâmbătă, un centru de vaccinare din municipiul Botoşani şi apoi şi-a prezentat în faţa liderilor filialei teritoriale a PNL moţiunea cu care candidează la preşedinţia partidului.

1 comentariu la “Florin Cîţu promite majorarea alocaţiilor şi a pensiilor din 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *