Skip to content
Politică

Florin Cîțu publică un document trimis Comisiei Europene în care PSD promite că îngheață salariile bugetarilor în 2019

Economistul Florin Cîțu susține că PSD și ALDE au trimis Comsiei Europene un document prin care promit înghețarea salariilor bugetarilor în 2019 la nivelul din decembrie 2018. Practic, salariile sunt tăiate cu echivalentul ratei inflației. Mai mult, creșterea dobânzilor va tăia și mai mult din puterea de cumpărare a bugetarilor.

În opinia liberalului, toate aceste lucruri demonstrează că, de fapt, nu mai sunt bani la buget, iar Legea Pensiilor cu care se tot laudă PSD este o minciună. În contextul în care nu sunt bani nici măcar pentru aplicarea Legii Salarizării, e clar că de dublarea pensiilor nici nu poate fi vorba.

”PSD i-a tradat și i-a mințit pe români.
România în criză economică – PSD introduce măsuri de AUSTERITATE în 2019!!! Într-un document trimis Comisiei Europene PSD +ALDE promit înghețarea salariilor în sectorul bugetar în 2019 la nivelul din Decembrie 2018: PSD +ALDE NU MAI APLICĂ LEGEA SALARIZARII UNITARE (astfel recunosc falimentul programului de guvernare și mă confirmă)! Asta înseamnă că salariile sunt TĂIATE cu echivalentul ratei inflației. În plus creșterea dobânzilor va tăia și mai mult din puterea de cumpărare.

În poză măsurile pe care PSD promite că le va lua la construirea bugetului pentru 2019. Este clar că legea pensiilor este doar o minciună. Nu sunt bani pentru aplicarea legii salarizării unitare și PSD+ALDE mint că dublează pensiile. Situația este dramatică așa cum veți vedea și în raportul asupra economei pe care îl public în aceste zile. #2020RomaniaFaraPSD #romaniitrebuiesastie”, a scris, pe Facebook, senatorul PNL Florin Cîțu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *