Skip to content
Politică

Florin Cîţu pune din nou tunurile pe USR: Am văzut că au nişte condiţii bizare, ceea ce arată că nu prea vor să vină la guvernare

Facebook

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat că reprezentanţii USR au condiţii „bizare” pentru a reintra la guvernare alături de PNL şi a arătat că „e complicat să lucrezi cu cineva care te atacă zilnic”.

Întrebat, înaintea intrării la negocieri cu PSD, duminică, pentru formarea Guvernului, dacă PNL a închis uşa pentru negocieri cu USR, Florin Cîţu a răspuns că liberalii au întins mâna de fiecare dată, dar au primit numai comentarii acide în schimb.

Am văzut în continuare că au nişte condiţii bizare, ceea ce arată că nu prea vor să vină la guvernare. PNL a arătat disponibilitate, am întins mâna de fiecare dată, dar în partea cealaltă găsim de fiecare dată comentarii acide şi la adresa preşedintelui PNL, dar şi la adresa preşedintelui României, la adresa liberalilor”, a declarat Florin Cîţu.

Liderul PNL a precizat că este dificil de lucrat cu cineva care te atacă zilnic. „E complicat să lucrezi cu cineva care te atacă zilnic, dar niciodată nu spui niciodată, vedem ce se întâmplă în viitor”, a declarat Cîţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *