Skip to content
Sănătate

Florin Cîţu: Sunt foarte mulţumit de Valeriu Gheorghiţă în campania de vaccinare. Nu se va ajunge la lockdown

Inquam Photos/Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat despre subiect, că este foarte mulţumit de felul în care a coordonat campania de vaccinare până acum Valeriu Gheorghiţă.

Da, sunt foarte mulţumit (de Valeriu Gheorghiţă – n.r.). Primul lucru pe care l-am făcut când am venit la Guvern a fost să îi spun să facă o conferinţă de presă săptămânal şi face. Sunt mulţumit de Valeriu Gheorghiţă în campania de vaccinare”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat miercuri la postul B1Tv, dacă este mulţumit de Valeriu Gheorghiţă.

Florin Cîțu a afirmat că în niciun caz România nu va intra în lockdown, pentru că este nevoie ca economia să fie deschisă și să plătească costurile provocate de pandemie. „Anul trecut cand aveam 10,000 de persoane infectate pe zi, am spus foarte clara că nu vreau să închidem economia. Este vital pentru noi să rămână economia deschisă, pentru că doar asa putem să plătim pentru costul pandemiei.

Deci, avem nevoie de oameni sănătoși ca să meargă economia, dar avem nevoie de economie sănătoasă ca să putem plăti pentru pandemie, deci sunt cumva legate una de alta. Vom menține și cred ca am învăț să menținem economia deschisă și în pandemie. Anul trecut a fost greu, 10, 000 de persoane pe zi, a fost complicat, cred ca știm sa gestionam acesta situația acum. Nu, nici vorbă. Nu se va ajunge la lockdown„, a spus prim-ministrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *