Skip to content
Politică

Florin Cîţu: Voi fi preşedintele tuturor liberalilor. Împreună construim România liberală

psnews.ro

Partidul Naţional Liberal este, de astăzi, un partid unit„, a declarat sâmbătă premierul Florin Cîţu, după ce a câştigat funcţia de preşedinte al PNL, la congresul partidului desfăşurat în Bucureşti, la Romexpo, cu participarea a aproape 5.000 de delegaţi din toată ţara.

Acest vot mă onorează şi mă responsabilizează. În acelaşi timp, trebuie să fiu sincer şi să vă spun că alegerea dumneavoastră nu mă surprinde pentru că am spus din primul moment că echipa câştigătoare este singura soluţie pentru PNL. Vă promit că voi fi preşedintele tuturor liberalilor, indiferent pe cine aţi votat astăzi.

De astăzi, suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic – PSD. Să ştiţi că aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o mişcare, este o mişcare care începe cu PNL, o mişcare care va schimba România în bine. Mulţumesc tuturor şi împreună construim România liberală„, a afirmat Cîţu.

El şi-a invitat pe scenă echipa. ”Mai este o zi mâine, dar sunt încrezător. Aceasta e noua echipă a PNL. Aşa începe mişcarea liberală în România. Acum, bineînţeles, la treabă. Mai avem şi mâine o zi. Vă mulţumim tuturor.”, a încheiat Cîţu.

Florin Cîţu a obţinut 2.878 de voturi, afică 60,2% din numărul voturlor valabile. Ludovic Orban a obţinut 1.898.

Noul preşedinte al PNL şi-a invitat pe scena congresului echipa care se va prezenta la votul pentru celelalte funcţii de conducere din partid, care urmează să fie alese, duminică, într-un Consiliu Naţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *