Skip to content
Alegeri

Florin Creţ (PMP): Credință, tradiție, autentic. Rămân dedicat Maramureșului!

Facebook

Candidatul Partidului Mişcarea Populară la Camera Deputaţilor pentru Maramureş, Florin Creţ, îşi reafirmă crezul politic şi uman într-un mesaj postat pe Facebook.

Secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării susţine că ziua i-a fost definită de „credință, tradiție, autentic, într-o zi de sărbătoare în care am ajuns în comuna Cicârlău (Maramureș), la taiatul porcului, acasă la nea’ Liviu. Dincolo de plăcerea de a întâlni oameni și a discuta deschis anumite lucruri, am făcut această vizită ca un semn de susținere a producătorilor și tradițiilor maramureșenilor.

Slana, cârnații sau alte produse autentice care se fac de producătorii locului sunt la mare căutare de cei care înțeleg ce înseamnă calitatea vieții simple. Doar că, în condițiile actuale, producătorilor le e mai greu decât de obicei să ajungă la consumatori…
🟢 Susținerea producatorilor locali și dublarea subvențiilor în agricultură sunt două dintre obiectivele PMP pentru ciclul legislativ ce urmează, pentru că ne pasă de nevoile maramureșenilor și pentru că susținem valoarea pe care o au produsele autohtone, autentic românești.
🟢 Cred că e foarte important să ne pese unii de alții, să ne păstrăm mereu credința și tradițiile. Personal, am făcut ceea ce ține de mine de când sunt secretar de stat la MLPDA pentru a susține dezvoltarea #Maramureșului, indiferent de coloratura politică a primarilor localităților pentru care existau proiecte în derulare sau propuse.

Cred că Maramureșul se poate dezvolta și mai mult prin intermediul oamenilor cărora le pasă de oameni, de maramureșeni.  Pe 6 decembrie 2020 susțineți #FlorinCrețDeputatPentruMaramureș!
Rămân dedicat Maramureșului!„,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *