Skip to content
Politică

Florin Georgescu, audiat în locul lui Mugur Isărescu la comisia lui Daniel Zamfir

ziare.com

Prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu este audiat miercuri în locul guvernatorului Mugur Isărescu la Comisia economică din Senat, condusă de către PNL-istul Daniel Zamfir.

Audierea a început la ora 14:00 și se referă la mai multe teme, printre care situaţia băncilor şi a instituţiilor financiare nebancare (IFN), scrie Mediafax.

Senatorul Daniel Zamfir a precizat vineri că invitaţia a fost trimisă guvernatorului Mugur Isărescu, dar la întâlnirea membrilor Comisiei va participa prim-viceguvernatorul Florin Georgescu.

De altfel, parlamentarul liberal a explicat pe larg pentru PSnews.ro situația revoltătoare atât din domeniul bancar, cât și din cel nebancar, IFN-urile fiind de mult vestite pentru dobânzile astronomice practicate la credite.

DETALII AICI: Daniel Zamfir, victorie de etapă în fața lui Mișa. Senatorul îi bate obrazul lui Isărescu EXCLUSIV

ȘI MAI ALES AICI: Daniel Zamfir, anunț exploziv în premieră: îl bagă-n ședință pe Isărescu pe tema IFN-urilor EXCLUSIV

1 comentariu la “Florin Georgescu, audiat în locul lui Mugur Isărescu la comisia lui Daniel Zamfir

  1. Din ce cunosc, stiu ca invitatia i-a fost adresata direct guvernatorului si trebuia sa aiba intalnirea saptamana trecuta. Vicele Georgescu a trimis raspuns ca guvernatorul e in concediu, trage mustul si sa mai amane 1 saptamana. Azi, aflam ca tot vicele Georgescu vine la intalnire. Pai unde e Marele Guvernatore? Inca trage mustul? Bai Manole, tu crezi ca-ti bati joc de intreaga asta omenire ce traieste si rasufla aici de cel putin 2mii de ani? Bai guvernatore, tu este Dzeu in tara asta? Zic si sper asa, ca intr-un an, o sa-ti iei suturi in fund ca nici foarfeca aia a ta de vie cu care slutetsti arbustii, nu-ti poate scoate chilotii din dos. Ai grija !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *