Skip to content
Politică

Florin Iordache, atacuri în rafală la adresa lui Klaus Iohannis: Este ipocrizie maximă!

evz.ro
" "

Deputatul PSD, Florin Iordache, susține că opoziția și Klaus Iohannis sunt ipocriți în condițiile în care acuză Guvernul că dă prea multe OUG, asta în timp ce ei atacă orice decizie a puterii la Curtea Constituțională.

Dacă mi s-ar cere să descriu într-un singur cuvânt moțiunea de cenzură acesta este: ipocrizie!

" "

Nu ați cerut înainte de alegeri creșterea numărului de secții, nu ați cerut prelungirea programului de votare. Nu ați spus nimic când Guvernul a comunicat numărul de secții pentru diaspora.

Este multă ipocrizie să profitați de românii din diaspora. Dacă erați onești și dacă v-ar fi preocupat procesul de votare, atunci i-ați fi cerut președintelui să nu organizeze referendumul odată cu alegerile europarlamentare. Este maximă ipocrizie!

Văd că nu mai aveți nicio declarație politică neînsoțită de plângeri penale. Este maximă ipocrizie să ne spui că acest Guvern adoptă prea multe OUG, dar vă faceți că nu vedeți faptul că domnul președinte atacă toate deciziile majorității la Curtea Constituțională. Chiar și dumneavoastră v-ați făcut un obicei din atacul la CCR. Cum poți să iei decizii când ești blocat pe linie.”, a spus Florin Iordache.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *