Skip to content
Politică

Florin Iordache redevine al treilea om în stat. Dragnea iar îi pasează cartoful fierbinte

observator.tv

Deputatul PSD Florin Iordache – fost ministru al Justiției – redevine al treilea om în stat. L-a pus în funcție chiar șeful lui din Partidul Social Democrat, Liviu Dragnea.

Este vorba despre postul de președinte al Camerei Deputaților, pe care Iordache l-a ocupat până acum în perioada iunie-decembrie 2016. Și atunci, și acum a fost vorba despre un interimat. Totuși, dacă anul trecut interimatul a venit ca urmare a înlăturării lui Valeriu Zgonea de la șefia Camerei, acum cauza este vacanța pe care și-o ia Liviu Dragnea.

„În perioada 8-11 august atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor vor fi exercitate de Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor” este decizia Camerei Deputaților publicată luni în Monitorul Oficial, scrie DCnews.ro.

Marți, 8 august, Camera Deputaților și Senatul au fost convocate în sesiune parlamentară extraordinară, a anunţat luni Călin Popescu-Tăriceanu.

Vedem, așadar, cum se repetă istoria din zilele Ordonanței de Urgență a Guvernului (OUG) nr. 13/2017: Liviu Dragnea pasează cartoful fierbinte tot în mâinile lui Florin Iordache. Dacă atunci a fost vorba despre propunerea unui prejudiciu care l-ar fi salvat de închisoare pe șeful PSD, acum același baron de Teleorman vrea din nou să scape de bătai de cap, ținând cont că ședința de marți a Legislativului va avea un subiect arzător pe ordinea de zi: trecerea ELCEN de la Ministerul Energiei în subordinea Primăriei Municipiului București (PMB).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *