Skip to content
Politică

Florin Manole (PSD), despre numirea lui Toni Greblă ca prefect al Capitalei: Felul în care a fost scos de la CCR s-a dovedit nedrept şi greşit

psnews.ro

Florin Manole, preşedintele PSD Sector 1 a declarat miercuri, despre numirea lui Toni Greblă ca prefect al Capitalei, că felul în care acesta a fost scos de la CCR s-a dovedit nedrept şi greşit, în instanţă. I s-a făcut o nedreptate care nu cred că va fi reparată vreodată, a mai spus el.

”În primul rând considerăm că un jurist este potrivit pentru funcţia de prefect, s-au mai întâmplat cazuri să fie numiţi profesionişti din alte domenii, dar este un jurist care s-a potrivit la CCR, o instituţie unde e nevoie de multă pricepere, se poate pricepe şi la una mai puţin importantă. Personal, sunt foarte mulţumit de această numire, îl apreciez foarte mult, profesional”, a declarat Manole la Profit News TV.

El a ţinut să amintească modul în care Toni Greblă şi-a pierdut funcţia de judecător al Curţii Constituţionale. ”Felul în care Toni Greblă a fost scos de la CCR s-a dovedit nedrept şi greşit, în instanţă, nu în dezbateri, i s-a făcut o nedreptate care nu cred că va fi reparată vreodată. Au mai fost şi alte cazuri, cu alţi oameni politici în dosare în care apoi au fost achitaţi, scoţi de pe traiectorie cariera cuiva, ajuns la CCR, în cazul ăsta, şi uman şi profesional este absolut injust”, a comentat Florin Manole, potrivit sursei citate de News.ro.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunţat, miercuri, după şedinţa de Guvern, că Alexandra Văcaru a fost eliberată din funcţia de prefect al Capitalei şi a fost înlocuită cu Toni Greblă, prin decizia Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *