Skip to content
Politică

Florin Melciu, noul director general al SMART SA, compania care asigură mentenanța Rețelei Electrice de Transport

psnews.ro

Florin Melciu, vicepreședintele PNL Sector 4, va prelua conducerea Smart SA, societate națională care are că obiect de activitate Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport, scopul mandatului fiind stoparea declinului companiei și aducerea ei pe profit. El îl va înlocui din funcție pe Florin Alexandru Ioniţă, al cărui mandat provizoriu expiră la 31 decembrie 2019.

Florin Melciu a mai deținut funcții de manager la mai multe instituții de stat, precum ARR, RAR – OCS, ISCTR, ANFP, director adjunct la Piața de Gros din cadrul AVAS, dar și la o serie de firme din domeniul privat.

Florin Melciu a intrat în politică din postură de consilier în Parlamentul European în 2004. După 5 ani, Melciu a fost promovat în funcția de consilier al ministrului Internelor și Reformei în Administrație, iar între anii 2007 – 2009 a ocupat funcția de subsecretar de stat la MIRA, îndeplinind funcția de director al Institutului Național de Administrație.

La alegerile din anul 2008, Florin Melciu fost ales de locuitorii Sectorului 2 din București să-i reprezinte în Consiliul Local. Alegerile parlamentare l-au găsit în postura de candidat PNL pentru funcția de deputat dar nu a reușit să între în Parlamentul României. Din 2011 a ocupat mai multe funcții la Ministerul Agriculturii și Ministerul Mediului.

Florin Melciu a absolvit Facultatea de Știinte Politice – Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir Bucuresti,  Facultatea de Administrație Publică – Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept – Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir București, Universitatea Națională de Apărare Carol I, deţine un master în Integrare Europeană (Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir București) și un master în Studii Administrativ Europene (SNSPA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *