Florin Niță, îmbrăcat în aur. Salariu de aproape 5.000.000 de euro de la noul său club

Sursa foto: Wikimedia Commons

Florin Niță, cel mai bun om al României de la Euro 2024, și-a găsit echipă, după despărțirea de turcii de la Gaziantep. După prestația spectaculoasă a portarului tricolorilor din Germania, presa arabă a anunțat că portarul român urmează să semneze cu Al Feiha, formație la care va avea un salariu de 2,4 milioane de euro pe sezon. 

Florin Niță va ajunge în zona arabă, acolo unde va avea un salariu fabulos pentru un jucător de 37 de ani. Al Feiha i-a făcut o ofertă de nerefuzat, un contract pe doi ani, plătit cu o sumă totală de 4,8 milioane de euro. Este un salt impresionant pentru portarul român, care câștiga la Gaziantep 600.000 de euro pe sezon.

Al Feiha a încheiat pe locul 9 sezonul în Arabia Saudită și s-a despărțit de fostul titlular din poartă, sârbul Vladimir Stojkovic, om cu două prezențe la Campionatul Mondial. „Cu acest contract, Al Feiha Club caută să-și întărească rândurile cu un portar cu experiență internațională, sperând să obțină rezultate pozitive în sezonul următor. Al Feiha a preferat să nu îi reînnoiască contractul fostului său portar sârb, Vladimir Stojkovic, chiar dacă era considerat unul dintre punctele forte ale echipei sale”, a notat presa arabă.

Citește mai mult AICI

 

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: