Skip to content
Politică

Florin Piersic dezvăluie ce partid i-a oferit funcția de parlamentar: La politicieni nici nu le spun mulțumesc

 

Actorul Florin Piersic dezvăluie ce partid i-a oferit funcția de parlamentar și relațiile sale cu clasa politică. Totodată, actorul a ținut să le transmită un mesaj politicienilor români și să precizeze că nu are pentru ce să le mulțumească.

" "

„Mi-au dat telefon. Eu nu am nicio treaba cu politica, nici vorba, nici nu-l cunosc pe domnul Radulescu (deputatul Catalin Radulescu, presedintele PSD Diaspora, n.r.). Astea sunt vise, sa fac eu parte pentru diaspora nu stiu ce, ma propune PSD. Mi-a explicat o doamna. N-am treaba cu politica de niciun fel. De 20 de ani am fost chemat la partide, am spus „Nu fac (politica, n.r.)”. Si nu am facut nimic, si nu fac nici acuma. Vadim Tudor m-a rugat sa ma duc sa fiu la Bruxelles nu stiu ce europarlamentar. Am spus: Dar nici nu ma gandesc la asa cevaᅡ. Eu nu am nimic altceva decat profesia. Eu cu politica nu am nici de aici si pana in colt. La politicieni nici nu le spun multumesc, ca n-am pentru ce sa le multumesc, ca nu mi-au facut nimic si n-am nimic nevoie de la ei. Nimic. Eu tin la poporul asta, tin la toti care vor binele tarii, dar nu pot sa ma duc eu (in politica, n.r.)”, a spus actorul Florin Piersic, potrivit hotnews.ro.

Actorul a precizat ca, din punct de vedere politic, nu il intereseaza niciun partid.

„Ei ma propun: ca au vazut ca Piersic in sus, Piersic in jos, la televiziuni, la radiouri, la cutare. M-au facut Artist al Poporului in Moldova, m-au facut si cetatean al Republicii Moldova. Sunt in atentie, la 80 de ani”, a remarcat Florin Piersic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *