Skip to content
Politică

Florin Piersic, speranță pentru România de Centenar: Să simt că totul se face cu grijă pentru om

www.nasul.tv

Actorul Florin Piersic a declarat joi seară, la un eveniment dedicat Centenarului, că la 100 de ani de la Marea Unire îi transmite României să decidă pentru propria soartă.

României nu pot să îi transmit nimic, decât să-şi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd aşa ceva. Eu spun adevărul. Eu iubesc România. La vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu. Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu, la vârsta asta, o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om? Pentru că aici este toată povestea. Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun că sigur, cred. Toată viaţa mea am fost un om care a sperat şi a crezut„, a afirmat Florin Piersic, citat de antena3.ro

Actorul Florin Piersic, preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, şi profesorul şi muzicianul Ioan Bocşa au participat, joi seară, la evenimentul intitulat „Ajun de Centenar”, dedicat elevilor din Basarabia.

Cu acelaşi prilej, a fost prezentată cartea „Poveştile minunate ale României”, avându-i ca autori pe Gabriela şi Ion Novăcescu.

Evenimentul „Ajun de Centenar” a fost organizat de Fundaţia Armonia şi de Berăria Culturală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *