Florin Roman aşteaptă eliberarea certificatului medico-legal, după ce a fost agresat în Parlament de Dan Vîlceanu

Sursa foto : Facebook

Deputatul PNL Florin Roman aşteaptă să îi fie eliberat certificatul medico-legal, după ce a fost agresat în Parlament de către deputatul neafiliat Dan Vîlceanu. Liberalul a adăugat că nu va renunţa la plângerea penală împotriva fostului coleg de partid şi a adăugat că „ce exemplu am da noi societăţii româneşti, cetăţenilor, dacă am pune batista pe ţambal în astfel de situaţii?”.

„Am încercat să feresc plenul Parlamentului de gestul lui total deplasat şi necontrolat. Nu mă aşteptam la un astfel de gest. Nu poţi să te aştepţi ca un om pe care îl cunoşti de zeci de an, cu care, vorba aceea, ţi-ai mâncat cojile, să ajungă să aibă genul acesta de comportament. Dar nu era un tip violent. E absolut regretabil cu un astfel de gest s-a petrecut în Parlamentul României. Ce ar fi trebuit să fac eu? În momentul în care oricare dintre noi, puneţi-vă în situaţia mea, vine şi îţi aplică… Aveam două variante, de a reacţiona fizic, şi am evitat acest lucru, şi de a suporta această agresiune”, a afirmat Florin Roman, după ce a mers marţi la INML pentru a scoate certificat medico-legal.

Întrebat dacă i s-a spus de câte zile de îngrijiri medicale are nevoie, deputatul PNL a răspuns: „Nu. Mi s-a spus că urmează să fie eliberat certificatul medico-legal constatator”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: