Skip to content
Politică

Florin Roman, atac la Vlad Voiculescu: Este inadmisibil ca bolnavii să fie amânaţi la vaccinare din cauza pilelor şi relaţiilor

Inquam Photos / George Călin

Deputatul PNL Florin Roman consideră de neacceptat faptul că 30% dintre persoanele care s-au vaccinat anti-COVID nu au făcut-o prin intermediul platformei, ci au sărit peste rând. El i-a cerut ministrului Vlad Voiculescu să răspundă care sunt acești ”privilegiaţi”.

Am aflat cu stupoare, chiar prin vocea ministrului Sănătăţii, că 30% dintre cei care s-au vaccinat sunt persoane care nu s-au înscris pe platformă…ceea ce este de neacceptat! Este inadmisibil ca persoane în vârstă, bolnave sau cu dizabilităţi să fie amânate din cauza pilelor şi relaţiilor. Ceea ce se întâmplă este un factor de descurajare! Aştept cu mare interes ca domnul ministru să răspundă care sunt persoanele vinovate şi privilegiaţii care au sărit peste rând! Discursurile nu rezolvă incapacităţile de funcţionare ale procesului de vaccinare! Aşa nu ne mai facem sănătoşi„, a scris Roman pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Sănătăţii a declarat că 1.353 de persoane s-au vaccinat deşi nu erau eligibile pentru etapa a doua.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *