Skip to content
Politică

Florin Roman cere PSD să fie de acord cu adoptarea legii care interzice firmelor cu acțiuni la purtător să participe la licitații publice: ”Solicităm PSD să rupă frăţia cu penalii”

Inquam Photos / George Calin

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a solicitat marţi PSD să „rupă frăţia cu penalii”, precum şi cu Liviu Dragnea, exemplificând că social-democraţii susţin anumite proiecte de lege „care dau drepturi infractorilor”.

„Regret că PSD nu se poate rupe de Liviu Dragnea. Chiar dacă Liviu Dragnea este în puşcărie, legile în favoarea lui sunt susţinute în continuare de PSD”, a declarat Roman la Parlament.

El a adăugat că PSD „refuză” să discute la comisii adoptarea proiectului de lege care prevede interzicerea participării la licitaţii publice a societăţilor comerciale cu acţionariat ascuns, „cum este cazul Tel Drum”.

„Deci, practic, PSD apără din Parlament interesele Tel Drum şi ale lui Liviu Dragnea, pentru că foarte mulţi lideri PSD au acţionat de aceeaşi manieră ca şi Liviu Dragnea. Liviu Dragnea semna contracte din bani publici în calitate de preşedinte de CJ, le atribuia către Tel Drum, al cărui acţionar ascuns era, şi, practic, cu această firmă lucra pe Insula Belina şi în zona Braţului Pavel, pe care a luat-o pur şi simplu cu japca din proprietatea statului român”, a susţinut Roman.

Deputatul PNL a cerut PSD „să rupă frăţia cu penalii”.

„Solicităm PSD să rupă frăţia cu penalii, că au promis, prin vocea liderului, că vor respinge acel proiect de lege privind amnistierea evazioniştilor fiscali. Este a treia săptămână în care PNL solicită la Comisia juridică discutarea acestui proiect şi un vot, iar PSD continuă cu aceleaşi metode (…) şi ţin la sertar proiectele care dau drepturi infractorilor. În acest caz, PSD ţine evaziunea fiscală la sertar”, a argumentat Florin Roman, potrivit g4media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *