Skip to content
Politică

Florin Roman, după ce Ciolacu a acuzat PNL de tunuri: Serios? Adrian Năstase al cui preşedinte a fost? Dar Liviu Dragnea al cui preşedinte a fost?

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a reacţionat după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat Guvernul PNL de tunuri, făcând referire la Adrian Năstase şi Liviu Dragnea, foşti preşedinţi ai PSD cu probleme penale. Roman l-a sfătuit pe Ciolacu să nu sape groapa altuia ca să nu cadă singur în ea.

V-am auzit vorbind de tunuri. Chiar aşa? Voi vorbiţi de tunuri, stimaţi colegi? E adevărat, am citit şi eu raportul Curţii de Conturi, sunt 165 de pagini.

" "
" "

Cred că unui lider PSD îi e greu să citească 165 de pagini şi nu vreau să se supere nimeni dar dacă mă gândesc de la Dăncilă încoace e greu cu cititul. Nu cred că aţi citit acel raport cap-coadă”, a afirmat Florin Roman.

El crede că românii pun sinonim între PSD şi hoţie şi a reamintit că doi foşti lideri social-democraţi, Adrian Năstase şi Liviu Dragnea, au fost condamnaţi la închisoare.

Oamenii care au avut hoţia în sânge nu şi-o pot scoate în veci. Când aud că vorbiţi de hoţie vă rog frumos întrebaţi-i pe români şi o să vedeţi că pun sinomin între PSD şi hoţie.

Vorbiţi de puşcărie. Serios?  Adrian Năstase al cui preşedinte a fost? Dar Liviu Dragnea al cui preşedinte a fost? Al dumneavoastră, stimaţi colegi.

Cei care v-au condus au ajuns în puşcărie şi domnule Ciolacu nu vorbiţi de funie în casa spânzuratului sau nu săpaţi groapa altuia că, spune un vechi proverb, s-ar putea să picaţi dumneavoastră în ea”, a mai afirmat deputatul Florin Roman.

V-au interesat doar alegerile, furturile şi cât mai multe funcţii pentru rude şi clientela din partid, dar pentru români nimic”, a acuzat, miercuri, în Parlament, Marcel Ciolacu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *