Skip to content
Politică

Florin Roman îl ia peste picior pe Dragnea: Crede că joacă într-o telenovelă EXCLUSIV

proalba.ro

Invitat marți seara la postul de televiziune Antena 3, președintele PSD Liviu Dragnea susţine că a existat o tentativă de ucidere a sa anul trecut, în luna aprilie.

MAI MULTE AICI: Dragnea, afirmaţii şocante: S-a încercat asasinarea mea anul trecut!

În acest context, deputatul Partidului Național Liberal (PNL), Florin Roman a oferit o reacție miercuri pentru PSnews.ro. Astfel, acesta spune despre liderul social-democraților Liviu Dragnea că „prin declarațiile făcute, trage întreaga Românie în jos”. 

„Este foarte clar pentru toată lumea că domnul Dragnea a luat-o rău de tot pe ulei. Cred că dacă mai sunt locuri la Spitalul Socola, omul până merge la pușcărie având o condamnare în primă instanță, va fi internat la balamuc. Din păcate, prin declarațiile făcute trage întreaga Românie în jos”, a spus liberalul.

Chestionat de ce a ales Dragnea fix acest moment pentru a vorbi despre o tentativă de asasinat la adresa lui, deputatul PNL susține că liderul PSD încearcă să îi facă pe români să uite de miting.

”Este foarte simplu. Lui Dragnea, care este amator de Erdogan, îi plac foarte mult telenovelele, iar el în mintea lui crede că acum joacă într-o telenovelă și că românii se vor uita la telenovela lui și vor uita de miting. 

Dragnea a luat-o rău de tot pe urma dictatorilor care pe finalul mandatului au început să delireze, să vadă dușmani, să vadă asasini, a declarat deputatul PNL Florin Roman pentru PSnews.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *