Skip to content
Politică

Florin Roman, nemulțumit de modul în care au decurs negocierile: PNL cedează, pas cu pas, poziții strategice în Parlament

Inquam Photos / Octav Ganea

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul PNL Florin Roman anunță patru ani de foc pentru noul Parlament, acuzând PSD și AUR de „mult circ și războaie la baionetă”.

„Prima zi de lucru a noului Parlament ne-a arătat cum vor fi următorii 4 ani! Cu mult circ, cu războaie la baioneta și cu nimic bun pentru Romania!

PSD și AUR și-au arătat colții din prima zi, iar, din păcate, PNL cedează pas cu pas diferite poziții strategice in parlament, așa cum a făcut in Executiv. Din prima linie a frontului in bătălia cu PSD, locul luptătorilor a fost luat de învinși! E vremea sforarilor, care se sfâșie pentru firimiturile aruncate de stăpâni!

Oameni care au pierdut batalii politice la ei acasă au fost aduși in fata, iar cei care au câștigat luptele politice cu PSD și USR s-au retras, pentru ca nu pot accepta umilirea partidului, nu pot accepta ca PNL sa fie un partid prăduit de toți adversarii săi!

Ma voi concentra in perioada următoare pe reprezentarea oamenilor din Alba! Ei au câstigat întotdeauna pentru PNL. Vom fi aceiași oameni demni, care nu ne vom strâmba coloana nici in fata adversarilor politici, nici in fata tuterilor vremelnici, care vin și pleacă cu stăpânii lor!

Dumnezeu sa ocrotească Romania și PNL!”, a scris Florin Roman pe pagina sa de Facebook.

1 comentariu la “Florin Roman, nemulțumit de modul în care au decurs negocierile: PNL cedează, pas cu pas, poziții strategice în Parlament

  1. Ca sa-l vedeti pe orban pe scaunul cel mai ibalt di parlanet! a-ti sacrificat toti oamenii onesti, cinstiti si nu cu sosoace la cap… va meritati scorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *