Florin Roman: PNL Alba nu face nicio alianţă cu PSD pentru alegerile locale

Sursă foto: INQUAM Photos/Octav Ganea
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PNL de Alba Florin Roman, coordonator campaniei formaţiunii pentru alegerile locale, anunţă că în judeţul Alba PNL nu va face alianţă cu PSD pentru scrutinele locale. Roman anunţase, cu câteva zile în urmă, că PNL se ”bate cu toţi” şi ”mai ales cu PSD” la alegerile locale.

”PNL Alba nu face nicio alianţă cu PSD pentru alegerile locale, cât timp acest partid este condus la nivel local de cuplul netradiţional Negrescu-Mureşan! Suntem capabili să câştigăm prin noi înşine atât CJ Alba, cât şi Primăria Alba Iulia, prin candidaţii noştri, Ion Dumitrel, respectiv Gabriel Plesa. În Alba, fără PSD!”, a scris Florin Roman, vineri, pe pagina sa de Facebook.
În mesajul postat vineri, Roman reia sintagma ”cuplu netradiţional” pe care a folosit-o în mai multe rânduri la adresa celor doi lideri ai filialei judeţene PSD Alba, europarlamentarul Victor Negrescu şi subprefectul Corneliu Mureşan.
Nici tema luptei PNL împotriva PSD la alegerile locale nu este una nouă în mesajele transmise public de Florin Roman.
În urmă cu două zile, când s-a anunţat că va coordona, la nivel naţional, alegerile locale pentru PNL, Roman scria că PNL se ”bate cu toţi” şi ”mai ales cu PSD” la locale.
”Am fost desemnat azi de Biroul Politic National al PNL să coordonez la nivel naţional alegerile locale, alături de alţi doi liberali cu origini din Alba. Rareş Bogdan coordonează alegerile europarlamentare, iar Dan Motreanu coordonează alegerile prezidenţiale. Primul mesaj către liberali este că mergem peste tot separat cu excepţia Bucureştiului şi a municipiilor reşedinţă de judeţ unde sunt primari USR în funcţie. Deci ne batem cu toţi inclusiv cu PSD! Sau mai ales cu PSD spun eu, la alegerile locale!”, a scris Florin Roman pe Facebook, în 26 martie.
El a adăugat: ”Au mai luat primari liberali şi pe vremea lui Ponta şi tot am câştigat alegerile prezidenţiale! Aşadar curaj, mobilizare, candidaţi valoroşi şi victoria va fi a noastră! Mulţumesc colegilor liberali din ţară pentru încredere!”.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: