Florin Roman (PNL): Mihai Tudose a fost slujitor credincios la PSDragnea. La fel ca Sorin Grindeanu, zis Sorin OUG13

Sursa foto: x

Vicepreşedintele PNL Florin Roman afirmă că preşedintele Consiliului Naţional al PSD Mihai Tudose ”a fost slujitor credincios la PSDragnea”, ca şi Sorin Grindeanu, zis ”Sorin OUG13”. ”Memoria lor e selectivă şi trebuie serios împrospătată. Dacă mai atacă PNL, să se aştepte că vor fi taxaţi”, avertizează liberalul.

”Mihai Tudose a fost slujitor credincios la PSDragnea. La fel ca Sorin Grindeanu, zis Sorin OUG13. Memoria lor e selectivă şi trebuie serios împrospătată. Dacă mai atacă PNL, să se aştepte că vor fi taxaţi. A uitat Mihai Tudose când l-a lăsat cu ochii-n soare pe premierul Japoniei (ţara cu a treia economie a lumii atunci, după SUA şi China) când a venit la Bucureşti? Nu era important pentru România să colaboreze mai bine cu Japonia dpdv economic, să vadă că suntem interesaţi de aşa ceva? Dacă PSD a fost aşa de bun pentru români, atunci de ce a pierdut ultimele patru alegeri prezidenţiale la rând şi a stat în opoziţie în Parlament jumătate din ultimii 20 de ani?”, scrie pe Facebook Florin Roman,
Reacţia sa vine după ce Mihai Tudose a criticat guvernarea PNL dinainte de alianţa cu social-democraţii şi a afirmat că liberalii au achiziţionat sute de milioane de vaccinuri la care statul român încă mai plăteşte şi a mai amintit de izoletele de 75.000 de euro şi de spitalele care ardeau în fiecare zi, dar şi de criza energetică.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: