Skip to content
Politică

Florin Roman reacționează la atacul lui Vlad Voiculescu: „Un tablou al victimizării! Pleacă așa cum a venit, neînțelegând nimic”

Inquam Photos / George Călin
" "

Contactat de PS News, deputatul liberal Florin Roman susține, în urma atacului dur al fostului ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu, la adresa premierului Florin Cîțu, că afirmațiile ex-ministrului reprezintă doar „un tablou al victimizării” rezultat din „frustrări”.

„Pentru mine, declarațiile domnului Voiculescu nu reprezintă nimic nou. Practic a fost o despărțire de Ministerul Sănătății într-o conferință la partid, în care a înșirat o serie de neadevăruri și și-a exprimat frustrările personale. A arătat că ceea ce a făcut Florin Cîțu a fost un lucru bun. Domnul Voiculescu a arătat din nou că nu știe să joace în echipă, lansând atacuri la adresa premierului, deci practic atacuri împotriva tuturor, neacceptând că nu este deținătorul adevărului absolut. Practic, conferința de presă a avut rolul de a ataca premierul, coaliția, PNL. A fost un tablou al victimizării domnului Voiculescu. Îmi pare rău pentru el, nu a înțeles nimic, pleacă așa cum a venit, neînțelegând nimic”, spune Roman.

" "
" "

De asemenea, liberalul este de părere că acest atac al fostului ministru al Sănătății a avut loc pentru că acesta „are frustrări”. „Am văzut că plecarea domniei sale este prezentată, așa, ca o poveste biblică, cu Iuda, cu trădători, cu sacrificarea înaintea Paștelui. Probabil că în lumea domniei sale, domnul Voiculescu este mult prea mesianic pentru lumea aceasta și noi nu îl înțelegem”, spune Roman.

În încheiere, deputatul a criticat activitatea fostului ministru din ultimele 3 luni, susținând că nu s-a văzut deloc implicarea acestuia în criza creată de pandemie.

„Poziția PNL a fost deja exprimată public, poziția premierului a fost exprimată public, și eu cel puțin, cred că domnul Voiculescu nu a înțeles absolut nimic din ceea ce i s-a întâmplat. N-am înțeles nici de ce nu avem mai multe paturi la ATI și de ce timp de 3 luni de zile nu a văzut nimic din ceea ce ține de pandemie, n-am înțeles nici de ce nu a acceptat nici în al doisprezecelea ceas să își facă o recenzie a bâlbelor și sfidărilor din interiorul Guvernului. Domnul Voiculescu a ieșit din guvern așa cum a intrat, jucând pe persoană fizică”, conchide Florin Roman.

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat vineri că a avut un mandat de 113 zile de ciocniri între mentalităţi, precizând că în continuare se teme pentru oamenii din ţara asta, pentru cei văzuţi de politicieni doar ca electorat, dar şi pentru oamenii din sistem. El a afirmat că premierul s-a transformat în primul epidemiolog al ţării.

Voiculescu i-a recomandat premierului, ca interimar la Sănătate, să revizuiască metotodologia de raportare a deceselor din perioada în care mandatul era la PNL, pentru că sunt diferenţe faţă de realitate, precum şi o analiză privind situaţia Unifarm, unde s-a comis cel mai mare jaf al pandemiei. Anterior, el a mulţumit personalului medical, despre care a afirmat că ”duce greul zilele acestea”, echipei de la MS şi celor care i-au transmis gândurile lor, precum şi secretarului de stat Andreea Moldovan, demisă odată cu el de la MS, aceasta fiind prima sa declaraţie după revocarea de la Ministerul Sănătăţii.

 

2 comentarii la “Florin Roman reacționează la atacul lui Vlad Voiculescu: „Un tablou al victimizării! Pleacă așa cum a venit, neînțelegând nimic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *