Skip to content
Politică

Florin Roman, replică pentru PSD: Nu vă luaţi după Marcel Ciolacu, el era obişnuit cu taxa de bişniţă, dar îi spunea comision!

faceook

Vicepreşedintele PNL, Florin Roman, a răspuns atacurilor PSD la adresa Guvernului Cîţu pe tema proiectului de buget pentru acest an. Liberalul a subliniat faptul că lumea nu ar trebui să-l asculte pe Marcel Ciolacu în ceea ce priveşte problema taxelor, spunând despre acesta că era „obişnuit cu taxa de bişniţă”.

Cine-a stat cinci ani la ruşi, nu poate gândi ca Bush! Este cazul socialiştilor din PSD, care după 50 de ani de comunism nu pot înţelege că investiţiile sunt cheia succesului economic! Au rămas fără replică când Florin Cîţu a anunţat cel mai ambiţios buget bazat pe investiţii din ultimii 31 de ani! Au minţit ca am introdus taxe noi, fără să precizeze care. Nu vă luaţi după Marcel Ciolacu, el era obişnuit cu taxa de bişniţă, dar îi spunea comision! De la blugii de la Buzău…”, a scris pe pagina sa de Facebook Florin Roman.

Vicepreşedintele PNL susţine că PSD vrea să amâne adoptarea proiectului de buget al României. „Au minţit că nu sunt bani la sănătate. Aici nu-i condamn. Nu pricep. Ei au comparat mere cu pere şi chiar au crezut ca au dreptate, până le-a explicat Cîţu ca la agiamii, că nu este vorba de şpaga lui Pintea sau Bănicioiu! Au minţit când au vorbit de banii pentru biserici. Marcele, banii se dau doar după ce sunt depuse cererile. În baza unor proiecte. Pe bune, nu pe comision, Marcele cum lucraţi voi! Îţi explică Firea, dacă nu pricepi… De fapt, PSD încearcă amânarea adoptării bugetului! De ce? Pentru români? Nu…Pentru că s-a terminat cu hoţia!”, a completat Florin Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *