Ce spune Florin Roman despre nominalizarea lui Victor Negrescu ca şi comisar european

Sursa foto: Facebook - Florin Roman

Vicepreşedintele PNL Florin Roman afirmă, miercuri, că nominalizarea lui Victor Negrescu pentru postul de comisar european este ”o glumă”, chiar ”una proastă”. Liberalul afirmă că Negrescu ”este cel care a promovat şi susţinut proiectul de lege privind parteneriatul civil, la cererea lui Liviu Dragnea”, dar şi cel care ”a încercat scoaterea MCV după celebra Ordonanţă 13 şi modificarea codurilor penale”.

”Sper ca nominalizarea lui Victor Negrescu ca şi comisar european, ceea ce a făcut şi Viorica Dancila, este o glumă. Una proastă! Negrescu este cel care a promovat şi susţinut proiectul de lege privind parteneriatul civil, la cererea lui Liviu Dragnea. Adică este persoana care poate pune România pe harta LGBT din Europa! Eu sper ca Biserica Ortodoxă şi românii să reacţioneze şi să înţeleagă ce ne paşte cu dl Negrescu desemnat comisar european”, a scris, miercuri, pe Facebook, Florin Roman.

Vicepreşedintele PNL afirmă de asemenea, că ”şocant este şi faptul ca dl Negrescu este cel care a încercat scoaterea MCV după celebra ordonanţă 13 şi modificarea codurilor penale, ce au scos lumea în stradă, la uriaşe proteste, în toată ţara”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: