Flutur, provocare pentru Simion: Să candideze la șefia CJ Suceava. Dacă nu câștigă îi cer să plece din politică

Gheorghe Flutur
Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, i-a lansat o provocare liderului AUR George Simion să candideze pentru șefia administrației județene.

Flutur a anunțat și că va fi prezent duminică, 28 ianuarie, de la ora 15:00, în centrul oraşului Suceava pentru a discuta cu oamenii dar şi cu George Simion.

„Dragi suceveni. Am aflat că miercuri, de Ziua Unirii, aici pe treptele din fața sediului provizoriu al Consiliului Județean Suceava a fost un miting organizat de un partid politic care a adus oameni din mai multe județe. Miercuri când eu eram la Iași să sărbătorim Ziua Unirii Principatelor”, a afirmat Gheorghe Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a ținut să le mulțumească oamenilor pentru că a fost ales de mai multe ori.

„Sunt un om care am fost ales de mai multe ori cu votul dumneavoastră a sucevenilor. Vă mulțumesc pentru asta. Mi-ați dat curaj, forță și putere să fac lucruri concrete pentru dumneavoastră. Pe această cale vă anunț că duminică, pe 28 ianuarie la ora 15 voi fi prezent în centrul Sucevei să stau de vorbă cu cei care au interes și dorință să discutăm despre problemele sucevenilor, despre dezvoltarea județului Suceava”, a declarat Flutur.

El a spus că îl așteaptă și pe George Simion, „contestatarul care a cerut ca eu să nu mai candidez” la o discuție despre problemele Sucevei.

Gheorghe Flutur a adăugat că îi face o propunere liderului AUR, de a candida pentru președinția CJ Suceava.

„Îl invit să candideze la președinția Consiliului Județean, să intrăm în această competiție și să discutăm problemele sucevenilor. Și îi fac o propunere bărbătească. Dacă eu nu câștig lupta plec din politică acasă. Dacă el nu câștigă lupta îi cer să plece acasă din politică”, a încheiat Flutur.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL