Skip to content
Politică

Foc sub scaunul lui Tudose. Reacția fatală a unui primar PSD

lugojinfo.ro

Măsurile fiscale pe care guvernul se pregătește să le adopte în ședința de Guvern de miercuri de la ora 15:00 creează agitație în rândul social-democraților care se declară nemulțumiți de propunerile lui Tudose.

Astfel, primarul comunei Apahida din județul Cluj a lansat, marți, un atac dur la adresa premierului pe care îl acuză că nu cunoaște aritmetică de clasa a II-a pentru a vedea că prin măsura reducerii impozitului pe venit de la 16 la 10% lasă primăriile fără bani la buget.

„Dacă avem un coş şi se reduc nişte sume, atunci la rândul nostru trebuie să reducem şi noi sumele pentru alte proiecte. Şi un copil de clasa a II-a la aritmetică ştie că, dacă din cinci ouă iei două rămân, doar trei. Ar trebuie revizuit Codul Fiscal, sigur se găsesc soluţii. Trebuie şi o legislaţie punitivă pentru firmele care nu îşi achită contribuţiile către stat”, a afirmat edilul din Apahida, Grigore Fati, potrivit B1.ro

Aceste nu este singur primar PSD care critică măsurile guvernului. Gabriel Firea, primarul general al Bucureștiului, a acuzat că prin aceste măsuri nu se face nimic bine ci din contra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *