Skip to content
Știri locale Vrancea

Focșani: Amendă de 2.000 de lei pentru epidemiologul Spitalului Judeţean după apariţia imaginilor cu capcane pentru gândaci

" "

Epidemiologul Spitalului Judeţean Focşani a primit o amendă de 2.000 de lei de la Direcţia de Sănătate Publică, în urma controlului demarat de inspectorii sanitari la Spitalul Judeţean Focşani, după ce pe internet au apărut imagini cu capcane pline de gândaci în Secţia de Pediatrie a unităţii.

Direcţia de Sănătate Publică Vrancea a demarat un amplu control la Spitalul Judeţean Focşani, după apariţia imaginilor cu capcane de gândaci montate în Secţia de Pediatrie.

" "

Inspectorii de sănătate publică au descoperit şi alte capcane pentru gândaci în spital, care însă erau întregi, nu desfăcute, ca în cazul celei care apare în postarea de pe reţeaua de socializare.

În urma controlului, inspectorii au aplicat o amendă de 2.000 de lei epidemiologului spitalului, întrucât nu a fost respectat regimul produselor biocide.

Totodată, inspectorii de sănătate publică au dispus şi mai multe măsuri, respectiv efectuarea dezinsecţiei la nivelul întregii Secţii de Pediatrie cu produse conforme, interzicerea consumului de alimente de către pacienţi în saloane, păstrarea alimentelor doar în frigidere şi scoaterea capcanelor pentru gândaci din uz.

Sancţiunea aplicată de Direcţia de Sănătate Publică poate fi contestată, relatează news.ro.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *