Skip to content
Politică

Focuri de armă la Washington. Casa Albă și Capitoliul au fost închise de urgență

Poliția Capitoliul din Washington a împuscat un suspect, luni, după amiază, după ce mai mulet focuri de armă au fost auzite în apropierea Centrului de vizitare a sediului Congresului american.

O femeie a fost rănită în schimbul de focuri, dar niciun ofițer al Poliției Capioliului nu a suferit răni în urma incidentului. Capitoliul, precum și împrejurimile clădirii au fost inchise, informează CNN.

„S-a produs un incident izolat la Capitoliul american. Nu există nicio amenințare vizibilă la adresa publicului”, a exprimat departamentul de Politie din Washington D.C.

Polițiștii si pompierii au imprejumuit intrarea la sediul deschis pentru vizitei publicului, intesat în această saptamana de turisti și grupuri de scolari. Membrilor Congresului american le-a fost trimisă o instiintare de a-și baricada usile si a se retrage in centre de adăpost. Cei din clădirile din apropierea complexului Capitoliului li s-a recomandat să se adăpostească în afara ariei vizate.

Reprezentantul Casei Albe, Paul Ryan, care nu se află la Washington, a fost informat de incident.

Liderul majorității din Senatul american, Mitch McConnell se află în Louisville iar membrii echipei sale sunt in siguranta. Casa Albă a fost baricadată pentru scurt tip.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *