Skip to content
Politică

Focuri de armă, trase în plină stradă: Un adolescent de 16 ani a fost reţinut

Polițiștii din Craiova au avut mult de furcă aseară, când au urmărit o mașină care n-a oprit la semnalul agenților de la circulație. Scena a început pe Calea București, unde agenții au indicat unei mașini cu numere de Bulgaria să tragă pe dreapta.

În loc să oprească, șoferul a călcat accelerația. A urmat o scenă ca-n filme, cu mașina suspecților gonind și cu poliția pe urmele ei. Oamenii legii au tras focuri de avertisment și în aer, dar și-n mașina respectivă.

Poliţiştii au stabilit că şoferul fugar este minor. Aceștia au tras şase focuri de armă în aer şi după maşină. Minorul a gonit cu viteză prin oraş şi a făcut mai multe manevre periculoase, până când poliţiştii au reuşit să-l oprească. Şoferul a fugit, însă agenţii i-au prins pe cei doi pasageri care îl însoţeau.

Poliţiştii l-au identificat în această dimineaţă. Are 16 ani și este din localitatea Brebeni, județul Olt. Mașina aparținea bărbatului de 45 de ani, prins de polițiști și încătușat, potrivit antena3.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere și încredințarea unui autoturism unei persoane care nu deține permis de conducere. Minorul este căutat în continuare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *