Skip to content
Puterea Știrilor Video

Formarea unui Guvern PNL-PSD, o evoluție nefericită a PNL în 2021, spune liberalul Siegfried Mureșan: „Nu cred că PSD poate fi un partener pentru reformă”

Inquam Photos / Octav Ganea

Formarea unui Guvern PNL-PSD este o evoluție nefericită și un lucru negativ care s-a întâmplat cu Partidul Național Liberal în 2021, spune europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan. Invitat la Puterea Știrilor, liberalul a precizat că „nu este un lucru bun faptul că, până la urmă, PNL a făcut un Guvern cu PSD”.

„Fără nicio ezitarea, formarea unui guvern cu Partidul Social Democrat (PSD) aș trece-o la evoluții nefericite, lucruri negative, pentru Partidul Național Liberal (PNL) în 2021. Nu este un lucru bun faptul că, până la urmă, PNL a făcut un Guvern cu PSD. Eu am spus, după decizia de formare a acestui Guvern, că aș fi preferat cealaltă formulă de coaliție.

Nu sunt în conducerea partidului, nu am avut drept de vot, dar am spus acest lucru public și îl repet și acum. Dacă vrem să reformăm lucruri cu PSD va trebui să le reformăm împotriva lor, nu cred că social-democrații pot fi parteneri pentru reformă”, a declarat europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan, la Puterea Știrilor.

1 comentariu la “Formarea unui Guvern PNL-PSD, o evoluție nefericită a PNL în 2021, spune liberalul Siegfried Mureșan: „Nu cred că PSD poate fi un partener pentru reformă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *